Ledig stilling - forskningsleder

Utvikle - lede - engasjere. Kompetansesenteret skal være en drivkraft for fagutvikling og forskning i tannhelsetjenesten. Vi søker leder til forskningsavdelingen som er under oppbygning.

31. januar 2017

StillingsannonseTannhelse Rogaland sitt kompetansesenter søker en engasjert og trygg leder til å bygge opp vår forskningsavdeling. Forskningslederen vil være med å utvikle vårt forskningsmiljø og vil ha en viktig rolle i å initiere og legge til rette for gode prosjekter, bistå underveis og bidra til gjennomføring av planlagte prosjekter. Vi ønsker at dette kan bidra til kompetanseheving i både forskningsavdelingen og i det kliniske miljøet. Lederen vil også ha fokus på å skape godt samarbeid med ulike forskningsmiljøer.

Vår nye forskningsleder har høyere utdanning med ph.d., god kjennskap til tannhelsetjenesten og gjerne tannhelsefaglig kompetanse. Erfaring fra ledelse vil vektlegges. Gode evner til å inspirere sine medarbeidere og et sterkt ønske om å løfte dem og arbeidet deres frem, er en forutsetning for å lykkes i rollen. Vi ser etter en leder som gjennom god samhandling, kreativitet og mulighetsfokus, skaper begeistring og engasjement.

Vi tilbyr en ansvarsfull og utfordrende stilling i et stimulerende arbeidsmiljø, med stor grad av dynamikk og godt samarbeid. Det vil kunne legges til rette for egen forskning / klinisk arbeid. Lønn etter avtale.

Ta gjerne kontakt med Marika Hæreid, overtannlege, tlf. 908 92 250 eller Mercuri Urval ved Gro Reinertsen, tlf. 975 59 058 eller Silje Bolset, tlf. 975 59 049 om du har spørsmål.

Søknad innen 1. mars 2017 via www.mercuriurval.no. Send søknad

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.